Role elektronického obchodu při podpoře konkurenceschopnosti podniků - Novák, Stanislav; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2004)
Konkurenceschopnost v obecném pojetí. Elektronický obchod jako nástroj podpory konkurenceschopnosti. Ekonomické a sociální důsledky elektronického obchodu. Situace v ČR
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta národohospodářská, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: elektronický obchod; internet; konkurenceschopnost; konkurenční výhoda; hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic commerce; Internet; competitiveness; competitive advantage; master's theses