Fondy Evropské unie a jejich využití v ČR - Bláha, Petr (2004)
Charakteristika Evropské unie, typy fondů, které má unie k dispozici, volba fondů vhodných pro využití v ČR, předvstupní fondy a možnosti jejich využití ve vybraných regionech ČR, návrhy na jejich efektivní využití