Fondy Evropské unie a jejich využití v ČR - Bláha, Petr; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Charakteristika Evropské unie, typy fondů, které má unie k dispozici, volba fondů vhodných pro využití v ČR, předvstupní fondy a možnosti jejich využití ve vybraných regionech ČR, návrhy na jejich efektivní využití
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: strukturální fondy; diplomové práce; Evropská unie; structural funds; master's theses; ISPA; PHARE (program); SAPARD; management [obor dipl. práce]; podpůrné fondy