SWOT analýza hospodářského a sociálního rozvoje Táborska - Dobrovská, Eva (2004)
Cílem práce je zpracování historického vývoje a současného stavu ekonomického a sociálního rozvoje Táborska, SWOT analýza rozvoje dané oblasti a zpracování nástinu programu rozvoje