SWOT analýza hospodářského a sociálního rozvoje Táborska - Dobrovská, Eva; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je zpracování historického vývoje a současného stavu ekonomického a sociálního rozvoje Táborska, SWOT analýza rozvoje dané oblasti a zpracování nástinu programu rozvoje
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: regionální rozvoj; analýza SWOT; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional development; master's theses