Problémy nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod - Dostál, Petr; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je provést analýzu nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod, porovnat nezaměstnanost s celorepublikovým průměrem a vyhodnotit účinnost některých opatření zaměřených na tvorbu nových pracovních příležitostí
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Rok obahajoby 2004
Keywords: hospodářská politika; nezaměstnanost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic policy; unemployment; master's theses