Ekonomické a psychologické aspekty chování a rozhodování spotřebitele - Floriánová, Iva (2004)
Analýza faktorů (psychologických, ekonomických a dalších), které determinují rozhodování spotřebitele. Vlastní výzkum na vybraném vzorku spotřebitelů (např. studentů)