Ekonomické a psychologické aspekty chování a rozhodování spotřebitele - Floriánová, Iva; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza faktorů (psychologických, ekonomických a dalších), které determinují rozhodování spotřebitele. Vlastní výzkum na vybraném vzorku spotřebitelů (např. studentů)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: marketingový výzkum; spotřebitelské chování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing research; consumer behavior; master's theses