Vymezení komunitárních programů EU a dalších programů uplatňovaných ve výchově a vzdělávání - Hamerníková, Marcela (2004)
Cílem práce je orientace v problematice vývoje evropské spolupráce, struktury EU a jejich komunitárních programů a jejich programů využitelných v oblasti vzdělávání a výchově