Vymezení komunitárních programů EU a dalších programů uplatňovaných ve výchově a vzdělávání - Hamerníková, Marcela; Voráček, Čeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je orientace v problematice vývoje evropské spolupráce, struktury EU a jejich komunitárních programů a jejich programů využitelných v oblasti vzdělávání a výchově
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Vedoucí práce: Čeněk Voráček
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: vzdělávací politika; diplomové práce; Evropská unie; educational policy; master's theses; management [obor dipl. práce]