Strategie rozvoje Jindřichohradecké místní dráhy - Chomát, Přemysl; Žemlička, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Návrh strategického plánu rozvoje společnosti Jindřichohradecké místní dráhy, a.s. Analýza současné situace a výsledků hospodaření , odhad budoucího vývoje se zaměřením na cestovní ruch
Vedoucí práce: Zdeněk Žemlička
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: cestovní ruch; doprava; finanční analýza; analýza SWOT; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; transportation; financial analysis; master's theses