Financování projektu výstavby nájemních bytů z veřejných výdajů rozpočtů - Laštovička, Miloslav (2004)
Cílem práce je provozní a finanční modelování a analýza možnosti získávání finančních prostředků pro veřejnou správu. Na základě modelingu a analýz byl zpracován podklad, na jehož základě bude moci město J. Hradec žádat o financování projektu výstavby nájemních bytů z veřejných výdajových programů