Financování projektu výstavby nájemních bytů z veřejných výdajů rozpočtů - Laštovička, Miloslav; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je provozní a finanční modelování a analýza možnosti získávání finančních prostředků pro veřejnou správu. Na základě modelingu a analýz byl zpracován podklad, na jehož základě bude moci město J. Hradec žádat o financování projektu výstavby nájemních bytů z veřejných výdajových programů
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: bydlení; bytová politika; management [obor dipl. práce]; státní podpory; diplomové práce; housing; housing policy; master's theses