Sociální a hospodářský rozvoj Velkého Meziříčí - Novotný, Jaroslav; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zásady regionálního rozvoje - charakteristika města Velkého Meziříčí a blízkého okolí - SWOT analýza oblasti a její vyhodnocení včetně návrhů na koncepci možného rozvoje
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: regionální rozvoj; analýza SWOT; hospodářský vývoj; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional development; master's theses