Srovnání vybraných aspektů firemní kultury ziskové a neziskové organizace - Pospíchalová, Jana; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza vybraných aspektů firemní kultury - hodnot a atmosféry na pracovišti. Srovnání firemní kultury v konkrétní ziskové a neziskové organizaci. Cílem práce je poskytnout současnému managementu obou organizací co nejvíce informací o tom, jak firemní kultura ovlivňuje výkonnost zaměstnanců a jakou úlohu v tom hraje fakt, že organizace byla/nebyla založena k dosahování zisku
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: kultura organizace; manažerská etika; sociální psychologie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; business ethics; social psychology; master's theses