Penzijní připojištění - Tikal, Jan (2004)
Obecná charakteristika penzijního pojištění, systém penzijního pojištění v ČR, systémy penzijního pojištění ve světě, podstata penzijního připojištění, systém penzijního připojištění v ČR a jeho problémy