Penzijní připojištění - Tikal, Jan; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Obecná charakteristika penzijního pojištění, systém penzijního pojištění v ČR, systémy penzijního pojištění ve světě, podstata penzijního připojištění, systém penzijního připojištění v ČR a jeho problémy
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: důchodové připojištění; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; supplementary pension insurance; master's theses