Odlišnost ve fungování podnikatelského a neziskového sektoru včetně možnosti vzájemné spolupráce - Tomšík, Ondřej; Pokorný, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vymezení a zhodnocení postavení a fungování obou sektorů nejen v jejich odlišnostech, ale také rozborem jednotlivých způsobů kooperace. Závěrem práce je návrh opatření ke zlepšení fungování jednotlivých organizací a nástin dalšího vývoje, popř. výhody jejich vzájemné spolupráce s přihlédnutím k možnostem projektu tzv. "Partnerství veřejného a soukromého sektoru"
Vedoucí práce: Jan Pokorný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: fundraising; neziskový sektor; podniky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; fund raising; nonprofit sector; business enterprises; master's theses