Proměny MěÚ Soběslav v důsledku reformy veřejné správy - Uhlířová, Monika (2004)
Legislativní rámec změny - organizační struktury, budovy a lidé - management města. Úředníci, zastupitelé - informační toky a kontakty mezi obcemi a městy