Proměny MěÚ Soběslav v důsledku reformy veřejné správy - Uhlířová, Monika; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Legislativní rámec změny - organizační struktury, budovy a lidé - management města. Úředníci, zastupitelé - informační toky a kontakty mezi obcemi a městy
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: reformy; veřejná správa; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; reforms; public administration; master's theses