Problematika některých sociálně patologických jevů - Vávrová, Michaela; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Charakteristika vybraných sociálně patologických jevů, situace v ČR na tomto úseku, rozhodující problémy, možnosti řešení některých problémů
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: neziskový sektor; násilí; management [obor dipl. práce]; násilí v rodinách; diplomové práce; nonprofit sector; violence; master's theses