Pracovně-právní vztahy ve státní správě v ČR a jejich směřování - Vrbová, Jana; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je vymezení základních právních vztahů ve státní správě se zaměřením na oblasti tzv. služebních pracovních poměrů, manažerských smluv a dalších pracovně právních vztahů s analýzou a komparací s EU
Vedoucí práce: Hana Budínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: motivace; státní správa; diplomové práce; Evropská unie; motivation (psychology); state administration; master's theses; management [obor dipl. práce]; manažerské smlouvy