Regionální rozvoj Kroměřížska - Vrbová, Michaela (2004)
Teoretická východiska pro regionální rozvoj - charakteristika oblasti - SWOT analýza oblasti a její vyhodnocení včetně návrhů na koncepci možného rozvoje