Regionální rozvoj Kroměřížska - Vrbová, Michaela; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Teoretická východiska pro regionální rozvoj - charakteristika oblasti - SWOT analýza oblasti a její vyhodnocení včetně návrhů na koncepci možného rozvoje
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; analýza SWOT; management [obor dipl. práce]; rozvojová strategie; diplomové práce; tourism; regional development; master's theses