Grantový program využití sítě knihoven pro rozvoj kultury a cestovního ruchu v regionu jižní Čechy - Benešová, Barbora (2004)
Teoretická část: knihovnické systémy a informační služby. Analytická část: vyhodnocení dotazníku určeného pro knihovny v otázce rozvoje kultury a cestovního ruchu. Grantový program - směrnice pro žadatele