Grantový program využití sítě knihoven pro rozvoj kultury a cestovního ruchu v regionu jižní Čechy - Benešová, Barbora; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Teoretická část: knihovnické systémy a informační služby. Analytická část: vyhodnocení dotazníku určeného pro knihovny v otázce rozvoje kultury a cestovního ruchu. Grantový program - směrnice pro žadatele
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: cestovní ruch; granty; informační systémy; knihovny; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; grants-in-aid; information systems; libraries; master's theses