Optimalizace WWW stránek pro vyhledávací a indexové katalogy - Nemrava, Jan; Jelínek, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vyhledávání v prostoru WWW, zkoumání a popis funkcí současných vyhledavačů a internetových robotů. Začlenění www stránek do vyhledávacích mechanismů, analýza ekonomických faktorů. Návrh zásad konstrukce www stránek z hlediska vyhledávání na www. Návrh a realizace aplikace simulující činnost vyhledávačů, použitelné pro optimalizaci WWW stránek
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: webové prohlížeče; fulltextové vyhledávače; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; web browsers; master's theses