Zhodnocení bezpečnosti práce ve firmě ŠKODA AUTO a.s., závod Kvasiny - Bartošová, Petra (2004)
Posouzení úrovně bezpečnosti práce a ochrany zdraví ve společnosti Škoda Auto a.s. v závodu Kvasiny. Rozbor pracovní úrazovosti, řízení BOZP v závodě, posouzení činnosti jednotlivých útvarů při zavádění bezpečnostních opatření a technického zajištění bezpečnosti. Návrh na zlepšení