Zhodnocení bezpečnosti práce ve firmě ŠKODA AUTO a.s., závod Kvasiny - Bartošová, Petra; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Posouzení úrovně bezpečnosti práce a ochrany zdraví ve společnosti Škoda Auto a.s. v závodu Kvasiny. Rozbor pracovní úrazovosti, řízení BOZP v závodě, posouzení činnosti jednotlivých útvarů při zavádění bezpečnostních opatření a technického zajištění bezpečnosti. Návrh na zlepšení
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: bezpečnost práce; ochrana zdraví; pracovní úrazy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; occupational safety; health protection; industrial accidents; master's theses