Finanční krize podniku - Čunderlík, Petr; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zpracování teoretických východisek - příčiny a projevy krizí, systémy pro předcházení krizí, řešení finančních krizí. Příklady finančních krizí z praxe podniků
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: finanční krize; finanční analýza podniku; management [obor dipl. práce]; restrukturalizace; diplomové práce; financial crises; master's theses