Pracovní právo v EU - Gruberová, Jana; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem je soustředit a analyzovat základní prvky pracovně právních vztahů v ČR s vazbou na právní úpravu pracovně právních vztahů v EU - komparace a vymezení návrhů de lege ferenda a úprava pracovního práva podle direktiv EU
Vedoucí práce: Hana Budínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: harmonizace práva; pracovní právo; pracovněprávní vztahy; diplomové práce; Evropská unie; harmonization of laws; labor laws and legislation; labor-law relations; master's theses; management [obor dipl. práce]