Koncepce věrnostního programu pro Barum Continental - Hejda, Martin; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Návrh věrnostního programu (provedení analýzy věrnostních programů u nás i v zahraničí, navržení vlastního pogramu)
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: spotřebitelské chování; management [obor dipl. práce]; zákazníci; diplomové práce; consumer behavior; master's theses