Marketingová strategie vybrané družstevní organizace - Hejduková, Pavlína; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Situační analýza družstva. Analýza marketingového řízení. Výzkum nákupních zvyklostí. Návrh marketingové strategie
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: družstva; management [obor dipl. práce]; marketingová analýza; marketingová strategie; diplomové práce; cooperative societies; master's theses