Finanční analýza a krátkodobý finanční plán podniku - Krampl, Jan; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku metodami finanční analýzy a vytvoření krátkodobého finančního plánu na příští období
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: finanční analýza; finanční plánování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; financial planning; master's theses