Výběr a hodnocení dodavatelů ve vybraném podniku - Kučerová, Jana; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je posoudit způsob výběru a hodnocení dodavatelů ve vybraném podniku a navrhnout případná opatření na jeho zlepšení
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: management nákupu; management [obor dipl. práce]; nákupní marketing; diplomové práce; purchasing management; master's theses