Orientace manažera v pracovně právních vztazích - základní předpoklad výkonu manažerské práce - Lukeš, Roman; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je soustředění a analýza znalostí manažera v oblasti pracovně právních vztahů s důrazem na kvalitní výkon manažerské práce v konkrétním podniku
Vedoucí práce: Hana Budínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: ochrana osobních údajů; pracovněprávní vztahy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personal data protection; labor-law relations; master's theses