Řízení zásob podniku - Márová, Šárka; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza řízení zásob a jejich financování ve zvoleném podniku v delší časové řadě
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: diplomové práce; optimalizace; master's theses; optimization; financování zásob; management [obor dipl. práce]; zásoby