Marketingová strategie se zaměřením na komunikaci se zákazníky JČE, a.s. - Matoušková, Petra (2004)
Strategie rozvoje v oblasti komunikace se zákazníky, zhodnocení výhod a nevýhod komunikačních kanálů a průzkum možnosti rozvoje těchto služeb