Marketingová strategie se zaměřením na komunikaci se zákazníky JČE, a.s. - Matoušková, Petra; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Strategie rozvoje v oblasti komunikace se zákazníky, zhodnocení výhod a nevýhod komunikačních kanálů a průzkum možnosti rozvoje těchto služeb
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: energetika; marketingová komunikace; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; energy industries; communication in marketing; strategic marketing; master's theses