Dějepis literatury československé staré a střední doby - Sabina, Karel, 1813-1877 (V Praze : Al. Štorch, 1866)
Komplexní monografie popisuje detailně historický vývoj starší české literatury od doby prvních slovesných památek do časů barokní literatury.
Obsahuje rejstřík
Keywords: 9.-16. století; česká literatura; dějiny české literatury; monografie; 9th-16th centuries; Czech literature; history of Czech literature; monographs