Ministrategie rozvoje vybraného podniku - Poul, Roman; Žemlička, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je na základě podrobné analýzy vývoje firmy stanovit cíl a prostředky dosažení cíle rozvoje firmy se zpracováním podnikatelského záměru
Vedoucí práce: Zdeněk Žemlička
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: strategický management; analýza SWOT; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; master's theses