Zhodnocení finanční situace zvoleného podniku z hlediska potencionálního investora - Reváková, Lenka (2004)
Analýza finanční situace zvoleného podniku s využitím metody INFA (IN financial analysis) za účelem rozhodnutí o uskutečnění investice do daného podniku