Zhodnocení finanční situace zvoleného podniku z hlediska potencionálního investora - Reváková, Lenka; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza finanční situace zvoleného podniku s využitím metody INFA (IN financial analysis) za účelem rozhodnutí o uskutečnění investice do daného podniku
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses