Využití internetu v interním marketingu konkrétní firmy - Schiffner, Pavel (2004)
Vymezení pojmů "interní marketing" a "intranet". Interní marketing a Intranet v konkrétní firmě (analýza stavu). Vlastní řešení intranetu ve firmě