Využití internetu v interním marketingu konkrétní firmy - Schiffner, Pavel; Jelínek, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vymezení pojmů "interní marketing" a "intranet". Interní marketing a Intranet v konkrétní firmě (analýza stavu). Vlastní řešení intranetu ve firmě
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: internetový marketing; extranet; intranet; management [obor dipl. práce]; vnitropodnikové informace; diplomové práce; Internet marketing; master's theses