Marketingová podpora strategického rozhodování v Domě dětí a mláděže v Jindřichově Hradci - Klímová, Jana (2004)
Postavení DDM na trhu nabídky aktivit v rámci volného času. Analýza zájmu dětí a mládeže o nabídku aktivit DDM. Návrhy struktury nabídky DDM