Marketingová podpora strategického rozhodování v Domě dětí a mláděže v Jindřichově Hradci - Klímová, Jana; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Postavení DDM na trhu nabídky aktivit v rámci volného času. Analýza zájmu dětí a mládeže o nabídku aktivit DDM. Návrhy struktury nabídky DDM
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing research; master's theses