Využití průběžné CVP analýzy k operativnímu řízení firmy obchodující s širokým sortimentem produktů na nedokonalém a nestacionárním trhu - Stránská, Jana; Kolář, Pavel, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Jádrem práce je pokus o řešení konkrétních problémů jedné nejmenované obchodní firmy
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: manažerské účetnictví; analýza nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial accounting; master's theses