Měření vyvolaných nákladů daňového systému I - Svoboda, Luboš (2004)
Měření vyvolaných nákladů zdaňování u vybraného vzorku daňových poplatníků (zaměstnavatelé, OSVČ jiní plátci různých daní). Výpočet vyvolaných nákladů vybrané skupiny pro celou ČR