Měření vyvolaných nákladů daňového systému I - Svoboda, Luboš; Vítková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Měření vyvolaných nákladů zdaňování u vybraného vzorku daňových poplatníků (zaměstnavatelé, OSVČ jiní plátci různých daní). Výpočet vyvolaných nákladů vybrané skupiny pro celou ČR
Vedoucí práce: Jan Vítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: daně; management [obor dipl. práce]; plátce daně; diplomové práce; taxation; master's theses